Afișez singurul rezultat

Filtreaza

Manusi bumbac – pentru o protectie garantata a mainilor

Esti in cautarea unor manusi din bumbac care sa te ajute sa-ti desfasori activitatile in siguranta? Compania noastra comercializeaza diferite tipuri de manusi de lucru, care asigura protectie si previn accidentarile sau aparitia unor factori externi ce pot afecta pielea sau mainile.

Indiferent de domeniul in care activezi, in constructii, agricultura, curatenie, laboaratoare sau spatii uscate, manusile din bumbac te vor ajuta sa nu te zgarii sau sa nu te patezi de la substante chimice. Acestea pot fi folosite, totodata, si pentru o protectie garantata, sub alt tip de manusi, atunci cand se realizeaza munca fizica ce implica taierea unor materiale de lucru. Achizitioneaza manusi din bumbac pentru a-ti desfasura activitatile in siguranta!

Motivul pentru care ar trebui sa ai manusi din bumbac de la Hana Textile

Fie ca esti antreprenor si vrei sa te asiguri ca angajatii tai isi desfasoara activitatile in conditii normale, fie ca esti persoana fizica si realizezi diferite tipuri de activitati acasa, in propria locuinta, ai nevoie de echipamente de lucru potrivite, dar si de manusi din bumbac rezistente. Astfel, pentru a preveni orice pericol care poate aparea in timpul muncii, trebuie sa ai articole textile specifice activitatii, dar si potrivite cu marimea mainii tale. Vezi care este motivul pentru care ar trebui sa ai manusi din bumbac de la Hana Textile:

– Comercializam o gama larga de manusi de lucru, destinate in special industriilor usoare, cum sunt cele alimentare sau de procesare

– Manusile din bumbac sunt fabricate pe diferite marimi, tocmai pentru ca tu sa o poti alege pe cea potrivita mainii tale

– Articolele textile pot fi folosite atunci cand exista contact direct cu alimente uscate

– Manusile din bumbac sunt realizate din materiale calitative si rezistente, pentru a putea fi folosite mai mult timp

– Poti comanda articolele de protectie la pachet de 6/12 perechi sau la bax de 60/120 de perechi

– Preturile manusilor din bumbac sunt accesibile pentru orice buget si pot fi comandate oriunde in tara

– Daca ai nevoie de un numar mai mare de manusi, le poti achizitiona contactandu-ne sau scriindu-ne un e-mail

– Manusile din bumbac sunt usoare si flexibile, astfel incat sa poti manevra cum doresti materialele/produsele pe care le folosesti

– Consultantii nostri te pot ajuta sa alegi manusile de lucru potrivite nevoilor tale

In ce activitati poti utiliza manusi din bumbac

Datorita faptului ca sunt confectionate dintr-un material rezistent, manusile din bumbac pot fi folosite atat la locul de munca, in industria lemnului, constructiilor, amenajarilor, auto, cat si acasa, atunci cand te ocupi de gradinarit. Totodata, si persoanele care practica vanatoarea sau agricultura pot folosi astfel de echipamente de protectie pentru a se asigura ca sunt in afara oricarui pericol de a se accidenta.

Manusile din bumbac mai sunt ideale de utilizat si atunci cand desfasori activitati casnice, care implica murdarie si expunere la praf. Acestea te vor proteja impotriva substantelor chimice care iti pot afecta pielea si cauza arsuri.

Poarta manusi din bumbac rezistente in orice domeniu de activitate

Indiferent de jobul pe care-l ai, echipamentele de protectie, cum sunt si manusile din bumbac, sunt esentiale pentru a evita accidentele si leziunile superficiale ce pot aparea asupra mainilor. Acestea pot fi utilizate in orice anotimp si nu provoaca iritatii. Comanda manusi din bumbac si desfasoara-ti activitatea in conditii de siguranta maxima! Contacteaza-ne la numarul de telefon 0768.585.585 pentru mai multe detalii legate de livrare sau produse.